Servicii

PROIECTARE DE INSTALAȚII ELECTRICE

GEX Electric oferă clienților o echipă de ingineri autorizați, dotată cu abilități diverse, pentru a face față diferitelor provocări din toate industriile. Prin intermediul proiectelor în instalații electrice, ne valorificăm cunoștințele pentru a reduce riscurile. Căutăm în mod constant noi tehnologii pentru a găsi cele mai inteligente și optime soluții.

EVALUAREA PARAMETRILOR DE ENERGIE ELECTRICĂ

Realizarea de analize cu privire la indicatorii de calitate ai energiei electrice este vitală în funcționarea eficientă a sistemelor electrice.
Oferim clienților noștri servicii de monitorizare, înregistrare și analizare a parametrilor energiei electrice. Soluțiile propuse în urma analizelor au menirea de a reduce costurile cu energia electrică și de a prelungi viațe echipamentelor beneficiarilor.

AUDITURI ENERGETICE

Bilanțul energetic este necesar pentru a avea o imagine asupra fluxurilor energetice din cadrul  proceselor.
GEX Electric oferă servicii de auditare energetică în cadrul consumatorilor industriali.

EXPERTIZE TEHNICE JUDICIARE ȘI EXTRAJUDICIARE

GEX Electric oferă servicii de expertiză tehnică judiciară și extrajudiciară având în echipa doi experți tehnic judiciari autorizați de Ministerul de Justiție în domeniile: Electrotehnică, Electromecanică, Electronică de putere și acționări electrice.

DIRIGENȚIE DE ȘANTIER

GEX Electric oferă servicii de dirigenție de șantier în domeniile 8.1 Instalaţii electrice şi 9.1 Reţele electrice.